Banier
 

Bezoek bij u Thuis – Hoe ziet dat eruit?

Hier kunt u lezen hoe een afspraak bij u thuis verloopt.

 

We komen bij u thuis langs en zullen allereerst de materialen voor ons onderzoek bij u thuis opstellen op een eettafel of bureau. We zullen een soort tent om de tafel plaatsen, zoals u hiernaast kunt zien. Dit doen we zodat uw kind rustig naar het computerscherm kan kijken, en zodat de omgeving zo voor alle kinderen hetzelfde is.

 De tent

 

De opstelling is speciaal voor ons onderzoek ontwikkeld door de technische medische afdeling van het Universitair Medisch Centrum (UMC) Utrecht. Op de foto aan de rechterkant is weergegeven wat uw kind zal zien als het in de tent zit. U kunt tijdens het onderzoek naast of achter uw kind zitten. Tijdens de taakjes zijn er plaatjes en filmpjes te zien op een computerscherm waar uw kind voor zit.

 

Tussen de taakjes door is er tijd voor pauzes, waarin uw kind eventueel gevoed kan worden of even kan slapen. In de tussentijd zullen wij u zo min mogelijk tot last zijn. Van tevoren zullen we met u overleggen of we een oppas moeten regelen voor overige kinderen, zodat u in alle rust bij uw baby kunt blijven tijdens het onderzoek.