Banier
 

Medewerkers – Wie zijn wij?Prof. Dr. Chantal Kemner

Chantal Kemner is het hoofd van ons lab en hoogleraar in de biologische ontwikkelingspsychologie.Carlijn van den Boomen, PhD.

Carlijn van den Boomen is postdoc in ons lab en doet onderzoek naar de ontwikkeling van sociale waarneming.Janna Cousijn, PhD.

Janna Cousijn is postdoc in ons lab en onderzoekt hoe het kinder- en puberbrein zich ontwikkelt.Caroline Junge, PhD.

Caroline Junge is postdoc in ons lab en doet onderzoek naar de sociale processen rondom het leren van woorden door jonge kinderen.

 Nicolette Munsters, MSc.

Nicolette Munsters richt zich in haar promotie-onderzoek op de ontwikkeling van ouder-kind interactie en hoe de waarneming hierin een belangrijke rol speelt.Roy Hessels, MSc.

Roy Hessels richt zich in zijn promotie-onderzoek op sociale interactie, en ontwikkelt hiervoor nieuwe methodes om dit met kijkgedrag te onderzoeken.Rianne van Rooijen, MSc.

Rianne van Rooijen richt zich in haar promotie-onderzoek op de sociale ontwikkeling in het babybrein. Verder is zij het aanspreekpunt voor aanmeldingen en vragen.Renata Di Lorenzo, MSc.

Renata di Lorenzo richt zich in haar promotie-onderzoek op de sociale ontwikkeling in het babybrein en de vroege kenmerken van autisme.Lilli van Wielink, MSc. 

Lilli van Wielink is werkzaam als onderzoeksmedewerker aan de Universiteit Utrecht en houdt zich voornamelijk bezig met onderzoek naar de vroege kenmerken van autisme. Eline Bekkers, BSc.

Eline Bekkers is bezig met haar research master Brain and Cognitive Sciences aan de UvA, en loopt stage bij ons lab.Kelly van Bindsbergen, BSc.

Kelly van Bindsbergen is bezig met haar Research Master "Development and Socialisation in Childhood and Adolescence", en loopt stage bij ons in het lab. Ze is vooral geïnteresseerd in vroege ontwikkeling bij baby's en peuters.Annemarie Danton

Annemarie Danton richt zich in haar bacheloronderzoek op de taalontwikkeling van jonge kinderen. Hiervoor loopt zij stage bij het onderzoek naar woorderen.Saskia Jong

Saskia Jong is bachelorstudent Pedagogische Wetenschappen. Ze loopt stage bij het onderzoek naar woordleren.Jan Heimann

Jan Heimann is bachelorstudent aan de Universiteit Utrecht en richt zich in zijn bacheloronderzoek op de samenhang tussen sociale interactie en taalontwikkeling.Tom Gentenaar

Tom Gentenaar is bachelorstudent neuropsychologie aan de Universiteit Utrecht en richt zich in zijn bacheloronderzoek op het verbeteren van woordleren bij kinderen.